NEA

To Suzuki Misano ειναι ένα speedster με στοιχεία από μοτοσικλέτες [video]

Μία ομάδα από σπουδαστές του Master of Transportation Design στο ΙΕD του Τορίνο ανέλαβε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει αυτό το περίεργο αυτοκίνητο.

Στη υλοποίηση της εργασίας τους οι σπουδαστές είχαν την βοήθεια της Suzuki που παρείχε τις πρώτες ύλες και διάφορα εξαρτήματα. Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό σχέδιο έχει αναφορές στην ιαπωνική εταιρία με τα φωτιστικά σώματα να σχηματίζουν ένα S που αντιστοιχεί στο σήμα της Suzuki.

Σχεδιαστικά το όλο concept μας θυμίζει κάτι από ένα τετράμετρο MX-5 με ύψος μόλις ένα μέτρο. Η ονομασία του προέρχεται από την ομώνυμη ιταλική πίστα και με στόχο να ενισχύσουν το σπορ στοιχείο η θέση οδήγησης είναι έκκεντρα τοποθετημένη παραπέμποντας στην παράδοση της Suzuki στις μοτοσικλέτες. Μάλιστα, οι δύο επιβάτες δεν κάθονται δίπλα, αλλά πίσω ο ένας από τον άλλο.

Για να υπάρχει καλή κατανομή βάρους από την άλλη μεριά έχουν τοποθετηθεί οι μπαταρίες που τροφοδοτούν με ενέργεια ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Αξιοσημείωτο είναι πως στο εσωτερικό δεν υπάρχει κλασικό τιμόνι αλλά ένας μοχλός που επίσης μας παραπέμπει στα πρότυπα της μοτοσικλέτας. Ενδιαφέρον.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!