NEA

Δείτε μια πεντάδα από τις καλύτερες Ferrari [video]

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πέντε από τις κορυφαίες Ferrari, την μία δίπλα από την άλλη, με το σύνολο τους να ξεπερνά τα 13 εκατομμύρια ευρώ.

To να μαζέψεις σε μία συλλογή τις πέντε πιο σημαντικές Ferrari των τελευταίων τριών δεκαετιών δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Αυτό όμως έκανε ο JWW ο οποίος κατάφερε να βάλει κάτω από την ίδια στέγη μοναδικά κομμάτια της ιστορίας της μοναδικής ιταλικής μάρκας.

Πρόκειται για μία 288 GTO από το 1984, μία F40, μία F50, μία Enzo και τελευταία μία LaFerrari. To ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι όλες έχουν το ίδιο χρώμα, το Rosso Corsa Red.

Για τους περισσότερους η πιο επιθυμητή ήταν και παραμένει η F40, το τελευταίο πνευματικό τέκνο του Enzo Ferrari όσο ήταν ακόμα εν ζωή. Όμως η πιο ακριβή είναι η LaFerrari η οποία σε περίπτωση μεταπώλησης μπορεί να πιάσει και τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!