ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχει αυτή η αναστροφή σε αυτοκινητόδρομο [video]

Ανάμεσα στα πολλά, περίεργα και παράξενα που έχουμε δει να κατασκευάζονται στην Κίνα είναι και αυτή η έξοδος για αναστροφή.

Σαν ιδέα δεν υπάρχει κάτι το πρωτότυπο αφού στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους υπάρχουν σε τακτά σημεία έξοδοι για αναστροφή. Οι οποίες μπορεί να είναι υπέργειες ή υπόγειες. Αυτή που βλέπετε όμως είναι πραγματικά εντυπωσιακή αφού στηρίζεται πάνω γιγάντιες κολόνες.

Συγκεκριμένα, η τεράστια αυτή κοιλαδογέφυρα είναι μία από τις πολλές που έχουν υψωθεί στην ορεινή επαρχία της Guizhou, η οποία βρίσκεται τα νοτιοανατολικά της χώρας και έχει πολλά βουνά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι κατασκευαστές είχαν ένα σημαντικό πρόβλημα να αντιμετωπίσουν: έπρεπε να φτιάξουν μία έξοδο που να οδηγεί προς την πλευρά του βουνού.

Και επειδή δεν υπήρχε άλλος τρόπος προχώρησαν σε μια έξοδο αναστροφής ώστε τα αυτοκίνητα να επιστρέφουν προς τα πίσω και στη συνέχεια να βγαίνουν από δεξιά και προς την άλλη πλευρά του βουνού. Πραγματικά εντυπωσιακό, όπως και το ότι η Κίνα είναι η πρώτη χώρα σε κατασκευή δρόμων με 150.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπροστά από τις ΗΠΑ με 95.000 χλμ. ετησίως.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!