NEA

H Fiat λανσάρει νέο SUV. Για τη Νότια Αμερική.

Προς το παρόν το νέο SUV της Fiat δεν έχει καν όνομα με την Stellantis να καλεί τους φίλους της μάρκας να ψηφίσουν διαδικτυακά ανάμεσα στα Τuo, Domo και Pulse.

Σχεδιαστικά το νέο SUV της Fiat με παραπέμπει στο στιλ των άλλων που κυκλοφορούν την γκάμα των μοντέλων της Νότιας Αμερικής. Σε κάθε περίπτωση, το μικρό αυτό SUV της Fiat φαίνεται αρκετά ελκυστικό και δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα αν το βλέπαμε και στην Ευρώπη σε μια δελεαστική τιμή πώλησης.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων θα υπάρχουν δοκιμασμένες λύσεις όπως ο τρικύλινδρος χιλιάρης με τους 125 ίππους, ενώ θα υπάρχει και μεγαλύτερη έκδοση στα 1.300 κ.εκ. με 110 ίππους και προαιρετικά με CVT κιβώτιο.

Αξιοσημείωτο είναι πως το νέο SUV της Fiat θα βασίζεται σε μία νέα πλατφόρμα με την ονομασία MLA, η οποία σύμφωνα με την εταιρία είναι περισσότερο άκαμπτη, και παρέχει καλύτερες επιδόσεις και άνεση, ενισχύοντας παράλληλα και την ασφάλεια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!