NEAPINED

To Citroen My Ami και σε επαγγελματική έκδοση [video]

Το My Ami Cargo προορίζεται για τους επαγγελματίες στην πόλη και την διανομή σε ζώνες που επιτρέπονται μόνο οχήματα μηδενικών ρύπων.

Για την περίσταση το μικροσκοπικό My Ami Cargo διαθέτει ένα χώρο από την μεριά του οδηγού που λέγεται cargo box και έχει πάρει την θέση του καθίσματος του συνοδηγού. Το cargo box έχει χωρητικότητα 260 λίτρα και μπορεί να αντέξει το ωφέλιμο 140 κιλών.

Ταυτόχρονα το κάλυμμα μου αντέχει βάρος έως και 40 κιλών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επιφάνεια εργασίας, π.χ. για τη συμπλήρωση εντύπων ή για να ακουμπήσει κανείς ένα tablet.

Συνολικά υπάρχουν διαθέσιμα 400 λίτρα αποθήκευσης και μπορούν να μεταφερθούν αντικείμενα με μήκος έως και 1,20 μέτρα, ενώ αν κάποια εταιρεία αγοράσει περισσότερα από 10 My Ami Cargo αυτά μπορούν έχουν ευθύς εξαρχής τα λογότυπα και τα χρώματά της.

Το μήκος τους My Ami Cargo δεν ξεπερνά τα 2,45 μέτρα με το πλάτος να είναι στα 1,39 μέτρα και το ύψος στα 1,52 μέτρα. Λόγω της κόμπακτ κατασκευής ένα ηλεκτρικό μοτέρ 8 ίππων αρκεί για την κίνηση με την μέγιστη τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 45 χλμ./ώρα.

Μια μικρή μπαταρία 5,5 kWh προσφέρει αυτονομία για 75 χιλιόμετρα και όπως γίνεται αντιληπτό το επαγγελματικό αυτοκινητάκι της Citroen μπορεί να εξυπηρετεί ελαφριές διανομές στην πόλη. Όσο για την τιμή του στην Γαλλία ξεκινά από τις 6.490€ (μαζί με την επιδότηση) και η διάθεσή του ξεκινά αυτό το καλοκαίρι.  

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!