ΑΓΩΝΕΣ

O Nikita Mazepin παίζει να είναι ο χειρότερος οδηγός στην Formula 1

Η Haas είναι η πιο αργή ομάδα του φετινού πρωταθλήματος και ίσως να γράψει ιστορία με τον πιθανότατα χειρότερο οδηγό που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Formula 1. Και φυσικά δεν μιλάμε για τον Mick Schumacher που το παλεύει και βελτιώνεται συνεχώς, αλλά για τον Nikita Mazepin.

Στο Μπαχρέιν ο Mazepin εγκατέλειψε από πολύ νωρίς. Στην Imola ο Ρώσος είχε αγωνιστικό συμβάν με τον Latifi και τερμάτισε τελευταίος. Στην Πορτογαλία κατάφερε να κάνει το ίδιο. Χτες στις κατατακτήριες στη Βαρκελώνη είχε τον χειρότερο χρόνο και πολύ πιθανό είναι το απόγευμα στην αγώνα να τερματίσει πάλι τελευταίος (αν δεν εγκαταλείψει).

Αλλά δεν είναι μόνο οι εμφανίσεις του στους αγώνες. Ο Mazepin, γιος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Dmitri Mazepin, έχει απογοητευτικές επιδόσεις τόσο στα δοκιμαστικά, όσο και στα χρονομετρημένα. Σίγουρα τα μονοθέσια της Haas είναι τα πιο αργά στην πίστα, αλλά ο Mick Schumacher είναι αρκετά πιο γρήγορος. Κάτι που φάνηκε στο Portimao.

Πηγή: @HaasF1Team

Έτσι, ο Mazepin είναι μέχρι στιγμής ο χειρότερος του πρωταθλήματος και μένει να δούμε αν θα είναι από τους χειρότερους που έχουμε δει ποτέ στην Formula 1. Όπως ήταν και άλλοι οδηγοί π.χ. οι Yuji Ide (Super Aguri), Taki Inoue (Simtek) , Ricardo Rosset (Mastercard Lola), Giovanni Lavaggi (Scuderia Lavaggi), Perry McCarthy (Andrea Moda) κ.α. Οι οποίοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν ποτέ. Από την F1.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!