NEA

Εκτός παραγωγής βγαίνει μετά από 25 χρόνια η Lotus Elise

Εκτός παραγωγής βγαίνει μετά από 25 χρόνια ένα από τα πλέον δημοφιλή αυτοκίνητα της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας, που μεταξύ άλλων άνοιξε το δρόμο για την κατηγορία των Roadster.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι Lotus Elise βγαίνει εκτός παραγωγής φέτος μαζί με τα πιο ακριβά σπορ αυτοκίνητα της φίρμας, Exige και Evora, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για το νέο coupe Emira, το οποίο ξεκινά την εμπορικής του πορεία τον Ιούλιο.

Το διθέσιο Elise πωλείται εδώ και 25 χρόνια και θεωρείται ένα από τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα της Lotus για το μικρό βάρος, την ευκολία στον χειρισμό, αλλά και την όμορφη εμφάνιση του.

Στο μεταξύ η εταιρία δήλωσε ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο πώλησης της πλατφόρμας της Elise. “Αν έρθει ο  σωστός συνεργάτης, δεν καταλαβαίνω γιατί όχι. Είναι ένα υπέροχο αυτοκίνητο”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας Matt Windle.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!