NEA

Άδικο τέλος για μία ακόμη Ferrari F40 [video]

Το περιστατικό έγινε πριν λίγες ημέρες στο ιαπωνικό Nurburgring, όπως αποκαλείται η διαδρομή Hakone Turnpike.

Η οποία είναι ένα κλειστό κομμάτι δρόμου με στροφές και τεχνικά κομμάτια, όπου πηγαίνουν να ξεδώσουν όσοι θέλουν να απολαύσουν την γρήγορη οδήγηση ενώ γίνονται και δοκιμές και από αυτοκινητοβιομηχανίες.

Στην περίπτωση του Ιάπωνα ιδιοκτήτη τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα, καθώς η δική του κόκκινη F40 καταστράφηκε ολοκληρωτικά από μία φωτιά, ενδεχομένως από μία διαρροή καυσίμου πάνω στην καυτή εξάτμιση.

Οι δύο επιβάτες κατάφεραν να βγουν αμέσως χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Όμως είναι εξαιρετικά λυπηρό το θέαμα να βλέπεις μία Ferrari F40 να καίγεται και μαζί της να παίρνει και ένα μεγάλο κομμάτι αυτοκινητικής ιστορίας…

Aν και οι περισσότερες από τις 1.315 Ferrari F40 που κατασκευάστηκαν βρίσκονται καλά φυλαγμένες σε γκαράζ, μερικοί από τους ιδιοκτήτες τους επιμένουν να της οδηγούν. Με ότι ρίσκο συνεπάγεται αυτό.

https://youtube.com/watch?v=QuM6ivdXdEc

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!