NEAPINED

VW Tiguan Allspace: Ανανέωση για την XL εκδοχή του δημοφιλούς SUV

Μετά το ανανεωμένο στάνταρ Tiguan έφτασε και η ώρα της ανανέωσης για την μεγαλύτερη, μακρύτερη και με έως επτά θέσεις έκδοση Allspace.

Όπως και στο Tiguan, η ανανέωση είναι διακριτική και αφορά στους επανασχεδιασμένους προβολείς, στα φωτιστικά σώματα και σε διάφορα άλλα σημεία του αμαξώματος. Οι νέοι προφυλακτήρες πρόσθεσαν 2,2 εκατοστά στο μήκος με το συνολικό να φτάνει τα 4,723 μέτρα.

Από εκεί και πέρα δεν έχουν αλλάξει τα νούμερα, αλλά το ταμπλό στο εσωτερικό είναι εντελώς νέο και έχει μα touch-screen στις 8,0’’ (προαιρετική η 10,25’’), ενώ δεν απουσιάζει και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Πλουσιότερος είναι ο εξοπλισμός άνεσης περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ένα premium ηχοσύστημα της Harman Kardon των 480 Watt. Το σύνολο του τεχνολογικού πακέτου IQ Drive περιλαμβάνει το ημιαυτόνομο σύστημα Travel Assist με λειτουργία έως τα 210 χλμ./ώρα.

Η γκάμα των κινητήρων του Allspace δεν διαθέτει την plug-in υβριδική ή την R των 315 ίππων του απλού Tiguan. Ωστόσο, έχει όλες τις υπόλοιπες, συγκεκριμένα την 1.5 TSΙ (με 150 ίππους) και 2.0 TSI (με 190 ή 245 ίππους). Υπάρχει και η ντίζελ 2.0 TDI τεχνολογίας twin dosing (διπλής έγχυσης του προσθέτου AdBlue  με δύο καταλύτες) με απόδοση στους 150 ή στους 200 ίππους.

Το ανανεωμένο VW Tiguan Allspace θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά με τις τιμές πώλησης να μην διαφοροποιούνται σημαντικά από την εκκίνηση των 33.510 ευρώ του τωρινού μοντέλου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!