ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Amazon παραδίδει στα γκαράζ των πελατών

Η Amazon έχει ήδη επεκτείνει την επιλογή παράδοσης προϊόντων τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσης στους χώρους στάθμευσης (γκαράζ) των πελατών της, σε περισσότερες από 5.000 τοποθεσίες των ΗΠΑ.

Η επιλογή είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές της κατηγορίας “Prime” της πλατφόρμας και αφορά στους καταναλωτές που επιλέγουν τις κατηγορίες “Amazon Fresh” και “Whole Foods Market” για να αγοράσουν τρόφιμα και συναφή είδη.

«Οι πελάτες που έχουν δοκιμάσει την εφαρμογή την έχουν λατρέψει», σύμφωνα με τον Pete Gerstberger, επικεφαλής του όλου εγχειρήματος, που φέρει τον τίτλο “Key by Amazon”. Εξού και η απόφαση της εταιρείας να την επεκτείνει μεγαλώνοντας το σχετικό της δίκτυο.

Η δυνατότητα παράδοσης των προϊόντων στους χώρους στάθμευσης των οικιών διευκολύνει τους καταναλωτές και εξασφαλίζει την απουσία φθορών στα προϊόντα εξαιτίας καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων, για το διάστημα που οι καταναλωτές δεν μπορούν να φέρουν τα ψώνια τους μέσα στο σπίτι.

Τα μέλη της εκδοχής “Prime” στην πλατφόρμα της Amazon μπορούν να κάνουν τις αγορές τους διαδικτυακά και να φτιάξουν ένα καλάθι αγορών όπως στην κλασική εκδοχή της πλατφόρμας.

Στη συνέχεια, οι πελάτες που διαθέτουν ένα ειδικό σύστημα για το άνοιγμα της πόρτας του γκαράζ τους ή μέσω της εφαρμογής “myQ Smart Garage Hub”, μπορούν να συνδεθούν με την επιλογή “Key” της Amazon και να επιλέξουν το “Key Delivery” κατά την ολοκλήρωση της αγοράς τους, χωρίς επιπρόσθετο κόστος.

Η εταιρεία εγγυάται την παράδοση των προϊόντων, με τήρηση όλων των προδιαγραφών ασφαλείας και οι πελάτες ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για την ώρα και τη διαδικασία παράδοσης.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button