NEAPINED

Ferrari: Πάει για τον ισχυρότερο V12 όλων των εποχών!

Είναι θέμα χρόνου το πότε ο V12 θα εγκαταλειφθεί. Αλλά μέχρι εκείνη την ώρα η Ferrari θα φροντίσει να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε ότι έχει να κάνει με την ισχύ του.

Πρόσφατα, οι Ιταλοί παρουσίασαν την 812 Competizione με την ισχυρότερη εκδοχή του V12 που έχουμε δει ποτέ σε μια Ferrari. Αλλά οι ιθύνοντες της εταιρίας θεωρούν πως υπάρχουν περιθώρια για ακόμη περισσότερα άλογα και όπως δήλωσε στο βρετανικό Autocar ο τεχνικός διευθυντής της μάρκας, Michael Leiters, ήδη το team του εξελίσσει έναν ισχυρότερο V12.

To αξιοσημείωτο είναι πως αυτό το μοτέρ δεν θα κινεί κάποια track-only εκδοχή μοντέλου, αλλά ένα εντελώς νέο που ίσως να κινείται στον αστερισμό των ειδικών Monza SP1 και SP2. Μία πιο ακραία υπόθεση είναι να αποτελέσει την καρδιά ενός νέου hypercar, με άλλα λόγια του διάδοχου της LaFerrari. Αλλά σε αυτή την περίπτωση θα παντρεύεται με υβριδική τεχνολογία. Όπως και να έχει, περιμένουμε εναγωνίως νεότερα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!