NEA

H Bugatti Centodieci δοκιμάζεται στο Nurburgring [video]

Η Chiron Centodieci των 8 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ και των 1.600 ίππων, “ξεμούδιασε” λιγάκι στην “Πράσινη Κόλαση”, με τους δοκιμαστές της εταιρίας να κάνουν κάποιες τελευταίες ρυθμίσεις πριν την στείλουν στους μόλις 10 τυχερούς ιδιοκτήτες της.

Μαζί με την Centodieci βρέθηκαν και άλλα ειδικά μοντέλα της Bugatti, όπως η Chiron Pur Sport, η Super Sport 300+ και η Divo. Προφανώς η εταιρία αυτή την εποχή κάνει κάποιες δοκιμές έτσι ώστε να τελειοποιήσει τα μοντέλα της στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες του Nurburgring.

H Centodieci είναι μοντέλο προπαραγωγής, αν και όλα δείχνουν να έχει φτάσει στο τελικό στάδιο της εξέλιξής της. Υπενθυμίζουμε ότι παρουσιάστηκε στο Peeble Beach το 2019 και έχει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία, ιδίως στην μάσκα, που θυμίζουν την εξαιρετική EB110.

Όπως είπαμε θα κατασκευαστούν μόλις 10 κομμάτια τα οποία εδώ και καιρό έχουν πωληθεί σε όσους πρόλαβαν να καταθέσουν τα 8 και πλέον εκατομμύρια για να την αποκτήσουν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τα μέσα του 2022 για να την παραλάβουν, αλλά μάλλον θα έχουν άλλους τρόπους και άλλα hypercars για να αντέξουν την δύσκολη αναμονή.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!