PINED

H Bugatti Chiron τα βάζει με το μαχητικό Rafale [video]

Δείτε ένα καταπληκτικό βίντεο με το γαλλικό hypercar να τα βάζει με το γαλλικό μαχητικό Rafale που σύντομα θα ενισχύσουν την πολεμική αεροπορία της χώρας μας.

Από τη μια βρίσκεται η Bugatti Chiron για την οποία συστάσεις δεν χρειάζονται. Από την άλλη το μαχητικό Rafale που επίσης το γνωρίζουμε ως μια μελλοντική προσθήκη της πολεμικής μας αεροπορία.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια άνιση αλλά ενδιαφέρουσα κόντρα που συνδέεται με τον ιδρυτή της εταιρίας Ettore Bugatti και το πάθος του για την αεροπλοΐα. Εξού και η ειδική έκδοση Chiron Les Legendes du Ciel, η οποία αποτελεί έναν φόρο τιμής στους πρωτοπόρους αεροπόρους που πέταξαν με την γαλλική Αεροπορία στις αρχές του 20ού αιώνα.

Η σπέσιαλ Bugatti θα κατασκευαστεί σε μόλις 20 αυτοκίνητα και βρέθηκε στη ναυτική βάση Landivisiau, στην Βορειοδυτική Γαλλία, με οδηγό τον επίσημο δοκιμαστή της εταιρίας, Piere Henri Raphanel. Φυσικά δεν χρειάζεται να μαντέψει κανείς ποιο είναι πιο γρήγορο, αφού μετά τα πρώτα μέτρα το μαχητικό τζετ αποκτά πλήρη ισχύ μετάκαυσης αρκετά πριν απογειωθεί. Απολαύστε το βίντεο.

Το Rafale σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται από την Dassault Aviation και ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα του περιλαμβάνεται ο συνδυασμός πτέρυγας Δέλτα και η απογείωση του από μικρούς αεροδιαδρόμους μήκους 400 μέτρων. Το κόστος της αγοράς των 18 Rafale για την Ελλάδα ανέρχεται σε 2,32 δισ. ευρώ. Σε αυτό το ποσό υπολογίζονται 1,92 δισ. ευρώ,  για τα αεροσκάφη και επιπλέον 400 εκατ. ευρώ.  Στα όπλα των αεροσκαφών περιλαμβάνονται κατευθυνόμενα βλήματα Meteor.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!