NEAPINED

Alfa Romeo: Θα δούμε ξανά τα λογότυπα GTV;

H Stellantis έχει μεγάλες προσδοκίες για την Alfa Romeo και για αυτό σχεδιάζει την επιστροφή της GTV. Ακόμη και αν αυτή είναι εξηλεκτρισμένο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρόεδρος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να επαναφέρει ονομασίες από το ένδοξο παρελθόν της μάρκας δίνοντας χαρά σε κάθε alfisti. Και όπως είπε κατά την παρουσίαση των Giulia GTA και GTam στο Μπαλόκο αυτό που θα ήθελε να δει πρώτο από όλα είναι να επιστρέφει η ονομασία της GTV.

Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει η Alfa Romeo να μπει επιτέλους σε μια σοβαρή ρότα με προοπτική. Πριν μερικές ημέρες, ο πρόεδρος της Stellantis, είπε πως τόσο η Alfa Romeo όσο και η Chrysler θα πρέπει την επόμενη δεκαετία να γίνουν κερδοφόρες. Για να γίνει αυτό θα λανσαριστούν νέα μοντέλα.

Προς το παρόν η γκάμα της Alfa Romeo έχει ξεμείνει με δύο μοντέλα (τις Giulia και Stelvio), ενώ έχουν καθυστερήσει τόσο η Tonale, όσο και η Brennero. Πάντως, ένα κουπέ με την αύρα της GTV θα λειτουργούσε ως μια σπορ τονωτική ένεση για το προφίλ της Alfa Romeo. Και ας είναι εξηλεκτρισμένο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!