NEA

Seat Mo: Διαθέσιμο στην Ελλάδα από 6.970€

To ηλεκτρικό scooter της Seat θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις αρχές Ιουνίου και στην χώρα μας. Δείτε αναλυτικά τις τιμές πώλησης του Seat Mo.

Το Seat Mo είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ με ισχύ 7 kW (9,5 ίππους, η ισχύς αποδίδεται διαφορετικά στα ηλεκτρικά σκούτερ) με ροπή 240 Nm. Μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 95 χλμ./ώρα και από πλευράς επιδόσεων προσφέρει ανάλογες ενός σκούτερ 125 κ.εκ. (0-50 χλμ./ώρα σε 3,9 δλ.).

Η μπαταρία χωρητικότητας 5,6 kWh προσφέρει αυτονομία πάνω από 130 χιλιόμετρα, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως είναι αποσπώμενη και μπορεί να φορτιστεί ακόμη και στο σπίτι. Το σκούτερ ζυγίζει περίπου 150 κιλά εκ των οποίων τα 40 αντιστοιχούν στη μπαταρία της Samsung.

Για την κίνηση υπάρχουν τρία προγράμματα: τα City, Sport και Eco, καθώς και λειτουργία οπισθοπορείας. Το Seat Mo eScooter 125 διαθέτει χώρο αποθήκευσης για δύο κράνη, έχει δύο θύρες USB, δυνατότητα bluetooth σύνδεσης, χρήσης apps και ελέγχου τοποθεσίας μέσω GPS κ.α.

Οι τιμές πώλησης είναι στις 6.789€ για την έκδοση Oxygen White και στις 6.890€ για τις Daring Red και Dark Aluminum. Δεν το λες και φτηνό…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!