NEA

Σε ποια χώρα της Ευρώπης σχεδιάζει να επεκταθεί η Tesla;

Το άνοιγμα εγκαταστάσεων παραγωγής σε άλλα μέρη του κόσμου σχεδιάζει η Tesla και ήδη εξετάζει την παρουσία της στη Ρωσία ,σύμφωνα πάντα με δηλώσεις του ιδρυτή της Elon Mask σε διαδικτυακή εκδήλωση.

Μάλιστα το ρωσικό Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσίας, αφουγκραζόμενο τις δηλώσεις του Musk τον κάλεσε να επισκεφτεί από κοντά την Ρωσία προκειμένου να υλοποιηθεί, η παραπάνω πρόθεση του.

«Αγαπητέ @Elonmusk, μάθαμε ότι σκέφτεστε να κατασκευάσετε ένα εργοστάσιο στη Ρωσία. Παρεμπιπτόντως, έχουμε μια σειρά κρατικών μέτρων στήριξης για τοπικούς OEM (Κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού). Ελάτε να μας δείτε, θα μιλήσουμε για αυτό :)», αναφέρει σε tweet το αρμόδιο υπουργείο.

Να τονιστεί ότι ήδη η ρωσική μικρή ιδιωτική αυτοκινητοβιομηχανία Zetta σχεδιάζει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σκοπεύοντας να ξεκινήσει την παραγωγή του φέτος.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!