ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα Toyota GR Yaris… λιγότερο μετά από τούμπες στην πίστα [video]

Δείτε πως ένα οδηγός κατάφερε να καταστρέψει το GR Yaris του φέρνοντας τούμπες όταν πέρασε εκτός πίστας κάπου στην Εσθονία.

Το GR Yaris έχει χτίσει το δικό του μύθο ως μια από τις πιο γρήγορες βολίδες τσέπης που έχουν υπάρξει ποτέ βασισμένη σε αγωνιστική συνταγή με τετρακίνηση και πολλά άλογα. Και όπως καταλαβαίνει κανείς δεν απευθύνεται σε όποιον και όποιον, αλλά σε οδηγούς που ξέρουν τι κάνουν και προπάντων να οδηγούν.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα το οποίο ευτυχώς έγινε στην πίστα δίχως συνέπειες για τρίτους παρά μόνο για τον οδηγό (που ευτυχώς είχε ελαφριούς τραυματισμούς) και το GR Yaris που θα καταλήξει για ανταλλακτικά.

Όπως θα δείτε ο οδηγός μπαίνει στην στροφή με μεγάλη ταχύτητα και πλαγιολισθαίνοντας. Ωστόσο, χάνει τον έλεγχο και παρά τις προσπάθειες του να διορθώσει. Κατά την έξοδο από την πίστα ήταν ιδιαίτερα άτυχος αφού σε εκείνο το σημείο υπήρχε ένα ανάχωμα, με αποτέλεσμα το Yaris να αρχίσει να φέρνει αρκετές τούμπες. Γκαντεμιά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!