NEA

Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2: Τέρας αεροδυναμικής [video]

Πρόκειται για μια έκδοση πίστας που έχει πολλές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις με βασικότερη την σούπερ αεροδυναμική.

Η αγωνιστική Huracan Super Trofeo είχε παρουσιαστεί πριν από περίπου μια επταετία (πως περνά ο καιρός) και πριν από τρία χρόνια είχε αποκτήσει και έκδοση EVO. Εδώ βλέπετε την εξέλιξη στην EVO2 που θα είναι διαθέσιμη για τις πίστες από του χρόνου.

Οπτικά έχουν γίνει διάφορες επεμβάσεις για να βελτιωθεί η αεροδυναμική με πιο λεπτά φωτιστικά σώματα, επανασχεδιασμένα σπόιλερ και προφυλακτήρες, περίσσεια κάρμπον, νέες εισαγωγές για καλύτερη ροή αέρα, νέα αεροτομή κ.α.

Ο V10 των 5,2 λίτρων συνεχίζει να αποδίδει 621 άλογα δίχως σημαντικές αλλαγές και με την ισχύ να περνά στον πίσω άξονα μέσω σειραϊκού κιβωτίου έξι σχέσεων. Αναβαθμισμένα είναι τα φρένα με μεγαλύτερους δίσκους 390 χιλιοστών (+10 χλστ. από την EVO) και πιο δυνατές σιαγόνες με μεγαλύτερα τακάκια.

Η συνολική παραγωγή της Huracan Super Trofeo έχει φτάσει τα 400 αυτοκίνητα και η EV2 θα προσθέσει ακόμη 100. Η τιμή της είναι στις 250.000 ευρώ (δίχως τους φόρους), ενώ όσοι έχουν την απλή EVO θα μπορούν να την αναβαθμίσουν από του χρόνου. Η επίσημη παρουσίαση της EVO2 θα γίνει στην πίστα του Paul Ricard κατά την διάρκεια του δεύτερου γύρου του Super Trofeo Europe, αύριο 28 Μαΐου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!