NEA

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης επιστρέφει από του χρόνου

Αν και πολλοί θεωρούν πως οι εκθέσεις αυτοκινήτου είναι ξεπερασμένες η πανδημία έδειξε πως η φυσική επαφή και παρουσία είναι αναντικατάστατη.

Στην αρχή οι ψηφιακές παρουσιάσεις και τα evets ήταν εντυπωσιακά. Ωστόσο, στην πορεία άρχισαν να κουράζουν και να γίνονται ανιαρές ώστε οι πάντες να αντιληφθούν πως η δια ζώσης εκδηλώσεις δεν αντικαθίστανται από κανένα ψηφιακό μέσο. Το είδαμε και εμείς οι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου έχοντας πάνω από ένα χρόνο να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό για μια οδηγική αποστολή.

Έτσι, οι διοργανωτές της έκθεσης της Γενεύης (και κάθε έκθεσης, όπως αυτή της Φρανκφούρτης… που φέτος θα γίνει στο Μόναχο), αισιοδοξούν πως από το 2022 το event θα ανακτήσει την λάμψη του. Η έκθεση της Γενεύης ήταν μία από τις πρώτες μεγάλες εκδηλώσεις παγκοσμίως που ακυρώθηκαν πέρσι, το 2020, με την έναρξη της πανδημίας στην Ευρώπη.

Πλέον οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης ανακοίνωσαν ότι άνοιξαν οι εγγραφές για το 2022. Μάλιστα ανακοίνωσαν και τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί η 91η έκθεση, μεταξύ 19 και 27 Φεβρουαρίου. Στους διοργανωτές προσφέρθηκε ένα πακέτο διάσωσης, αλλά οι όροι θεωρήθηκαν πολύ επαχθείς και η διοργάνωση τελικά πωλήθηκε στην Palexpo SA η οποία έχει στην κατοχή της και το μεγάλο εκθεσιακό κέντρο της Γενεύης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμμετοχή από πλευράς εταιριών αυτοκινήτου (που έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα, συν αυτά με τα τσιπς), αλλά υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη. Η διεξαγωγή του σαλονιού της Γενεύης θα είναι καταλυτική για το μέλλον κάθε έκθεσης αυτοκινήτου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!