NEAPINED

Ένα εκατομμύριο για μία Lamborghini Miura P400 S!

Η Miura είναι ίσως το ομορφότερο αυτοκίνητο που έχει φτιαχτεί ποτέ και από τα πρώτα που θεμελίωσαν την εικόνα των supercars.

Εδώ βλέπετε μια ξεχωριστή Lamborghini Miura που θα δημοπρατηθεί στις 11 Ιουνίου από την Gooding & Company με εκτιμώμενη τιμή περίπου στο ένα εκατομμύριο δολάρια. Πρόκειται για μία Miura που κατασκευάστηκε το 1968 και μια από τις πρώτες P400 S. Η παραγωγή της συγκεκριμένης έκδοσης βάστηξε μέχρι το 1971 και κατασκευάστηκαν μόλις 338 αυτοκίνητα.

Στην οθόνη σας μπορείτε να δείτε μια από τις λίγες που έχουν διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση με τα πάντα να έχουν πιστοποίηση γνησιότητας και ο μπλε διάκοσμος στο εσωτερικό να δίνει την εντύπωση λες και το αυτοκίνητο βγήκε χτες από το εργοστάσιο.

Η Miura P400 S είχε τον V12 της απλής αλλά είχε μια αύξηση της ισχύος από τα 350 στα 370 άλογα. Η εν λόγω έκδοση είχε πολλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις και θεωρείται η καλύτερη και ταχύτερη Miura. Την σκυτάλη πήρε η Miura SV που είχε μεγαλύτερη ισχύ αλλά δίχως τις χαρακτηριστικές «βλεφαρίδες» που είχε η μοναδική P400 S.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!