NEAPINED

Kia Sportage 2021: Τα πρώτα επίσημα στοιχεία!

Η κορεατική εταιρία έδωσε τις πρώτες εικόνες για το νέο Sportage που θα κάνει ντεμπούτο τον Ιούλιο στην Κορέα και προς τα τέλη του έτους να ξεκινά το λανσάρισμα του μοντέλου στην Ευρώπη.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις πρώτες εικόνες το νέο Sportage αναμένεται να έχει μια πολύ μπάνικη σχεδίαση. Τόσο έντονη όσο και στο Hyundai Tucson, αλλά με εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Έτσι, μπροστά θα υπάρχει μια μεγάλη tiger nose μάσκα με λεπτούς προβολείς και τα κάθετα LED να δίνουν το δικό τους στίγμα.

Προς τα πίσω βλέπουμε το αμάξωμα να χαμηλώνει όμορφα και να καταλήγει σε ένα όμορφο πίσω μέρος με δυναμικά LED φωτιστικά σώματα που τα ενώνει μια φωτεινή ρίγα. Επίσης, υπάρχει και μια διακριτική πτέρυγα στην κατάληξη της οροφής, ενώ τονισμένοι είναι οι πίσω ώμοι.

Στο εσωτερικό βλέπουμε μια premium κατεύθυνση με μια ενιαία κυρτή οθόνη που συμβαδίζει με το πρότυπο του EV6. Η ενιαία γυάλινη επιφάνεια θα καλύπτει τόσο το ψηφιακό πίνακα οργάνων όσο και τη οθόνη αφής του συστήματος infotainment. Επίσης, διακρίνονται κάποιοι φυσικοί διακόπτες, το νέο τιμόνι και οι όρθιοι αεραγωγοί.

Από εκεί και πέρα η γκάμα των κινητήρων του νέου Sportage θα έχει ότι και εκείνη του Tucson, αφού και τα δύο αυτοκίνητα μοιράζονται το ίδιο σασί. Έτσι, στην βάση θα δούμε τους εξηλεκτρισμένους mild hybrid 48V κινητήρες βενζίνης (με 150 και 180 ίππους) και πετρελαίου (με 136 ίππους) στα 1.600 κ.εκ.

Ενδιαφέρον είναι πως κάθε έκδοση θα έχει και δυνατότητα τετρακίνησης. Επίσης, θα υπάρχει τόσο η full υβριδική έκδοση με 230 ίππους, όσο και μια plug-in υβριδική με 265 ίππους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια ψηφιακή προσέγγιση για το πως θα είναι το νέο Sportage.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!