NEA

Αυτό είναι ένα απίθανο Mitsubishi Lancer EVO!

Απίθανο, στην κυριολεξία αφού δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το δούμε στους δρόμους. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να το φαντασιώνεται ο οιοσδήποτε.

Αν φωνάξεις σε μια παρέα την λέξη Evo τότε το πιο πιθανό είναι να ακούσεις ως απάντηση την Mitsubishi. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις όπου η φήμη ενός μοντέλου προηγείται αυτή της μάρκας έχοντας αποκτήσει οπαδούς και φανατικούς τόσο από το πέρασμα του Evo από τους αγώνες όσο και από τις γενιές του. Ωστόσο, κάτι οι εκπομπές ρύπων, κάτι τα προβλήματα της Mitsubishi και το Evo περνά στο χρονοντούλαπο των θρύλων.

Τώρα, ο ταλαντούχος σχεδιαστής Enoch Gonzales δεν είναι ο πρώτος και σίγουρα όχι ο τελευταίας που μας δίνει μια ψηφιακή υπόθεση για το πως θα μπορούσε να είναι ένα σύγχρονο Evo. Όπως μπορείτε να δείτε έχει υιοθετήσει αρκετά στοιχεία από τους τους αγώνες ράλι, όπως τα στρογγυλά φώτα ομίχλης, ενώ υπάρχει και μεγάλη εισαγωγή αέρα, ένα μεγάλο splitter εμπρός και ένα καπό που θυμίζει εκείνες τις εποχές με μεγάλες εισαγωγές αέρα για την ψύξη του κινητήρα και του intercooler.

Υπάρχουν μαύρες ζάντες της BBS, απαγωγές αέρα πίσω από τα μπροστινά φτερά κ.α. Στο πίσω μέρος τις εντυπώσεις κερδίζουν τα εντυπωσιακά φώτα LED με την φωτιζόμενη μπάρα, οι δύο διπλές απολήξεις και φυσικά την μεγάλη φτερούγα που θυμίζει ημέρες δόξας. Τις οποίες αξίζει κανείς να αναπολεί, όπως και να ονειρεύεται ένα νέο Lancer Evo…

photo: Alex Zoubouloglou (2004)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!