NEAPINED

Αυτό το Honda Civic Type R Mugen RR κοστίζει 100.000 ευρώ!

Χάρη στις διάφορες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις που έχουν γίνει σε αυτό το Type R, η συνολική τιμή του αυτοκινήτου έχει ξεπεράσει το «κατοστάρικο».

Πολλά είναι τα αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς με 100.000 ευρώ. Ωστόσο, πολλοί είναι και αυτοί που τους αρέσει να αναβαθμίζουν και να βελτιώνουν τα αυτοκίνητα τους έτσι ακριβώς όπως θα ήθελαν. Πάρτε για παράδειγμα έναν τρελαμένο Ιάπωνα που έριξε πάνω σε ένα σεντάν Civic Type R τόσα λεφτά ώστε να ζητά τώρα 104.000 ευρώ για την πώλησή του.

Το Type R Sedan με την κωδική ονομασία Mugen RR είχε κατασκευαστεί σε μόλις 300 μονάδες και το συγκεκριμένο είναι το υπ’ αριθμόν 24 στη σειρά και με έτος κατασκευής το 2007. Έχει δεχθεί τις περιποιήσεις της Mugen με αποτέλεσμα η ιπποδύναμη του δίλιτρου ατμοσφαιρικού μοτέρ να έχει ανέβει στους 240 ίππους και με βελτιωμένο ήχο.

Το βάρος έχει μειωθεί κατά 165 κιλά με το απόβαρο να πέφτει στα 1.095 ευνοώντας τόσο τις επιδόσεις όσο και τα δυναμικά χαρακτηριστικά. Εννοείται πως στο εσωτερικό υπάρχουν όλες οι αναβαθμίσεις με σπορ καθίσματα και περίσσεια κάρμπον. Εξωτερικά υπάρχει μία μεγάλη πτέρυγα, νέες απολήξεις, μεγαλύτερα φρένα, μαύρες σφυρήλατες ζάντες 18’’ κ.α.

Αυτά για το Mugen RR που προφανώς αποτελεί μια πολύ ειδική αγορά, διότι με τόσα χρήματα πολλά είναι τα σπορ αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς. Από μία BMW M3 (την καλή με τον ατμοσφαιρικό V8), έως και μια Porsche 911 σε καλή κατάσταση, ας πούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!