NEAPINED

Πρώτη γεύση από το νέο Opel Astra!

Αδειάζει η κλεψύδρα για την παρουσίαση του νέου Astra με την Opel να δημοσιεύει τις πρώτες λεπτομέρειες. Στην Ελλάδα αρχές 2022.

Το νέο Opel Astra αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά και να ξεκινήσει να πωλείται και στην ελληνική αγορά από τις αρχές του 2022. Μέχρι το πλήρες ντεμπούτο οι Γερμανοί δημοσίευσαν τα πρώτα στοιχεία που μας επιβεβαιώνουν τους στενούς σχεδιαστικά δεσμούς που θα έχει το νέο Astra με τα ολοκαίνουργια Mokka.

Έτσι, στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει η εμφατική μάσκα με το «κλειστό» πάνελ και τους λεπτούς προβολείς με το χαρακτηριστικό LED ίχνος, ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει ολογράφως η ονομασία του μοντέλου. Από πλευράς διαστάσεων το νέο Astra αναμένεται ελαφρώς μεγαλύτερο από το τωρινό μοντέλο.

Στο εσωτερικό το ταμπλό θα έχει την διάταξη Pure Panel που έχουμε δει ήδη στο Mokka. Όπως βλέπετε στην σχετική φωτογραφία θα υπάρχουν δύο οθόνες (μία ως πίνακας οργάνων + μία ως touch-screen) σε μικρή απόσταση μεταξύ τους και στην ίδια επιφάνεια. Μάλιστα, η οθόνη για το σύστημα πολυμέσων έχει και μια ελαφριά κλίση προς τον οδηγό, ενώ υπάρχει και μια εικόνα που δείχνει τους διακόπτες αφής.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωσε αλλά λογικά θα δούμε ότι και στο νέο Peugeot 308. Έτσι, στην βάση της γκάμας θα δούμε τους τρικύλινδρους των 1.200 κ.εκ. με ισχύ 110 και 130 ίππους. Θα υπάρχει και diesel έκδοση στα 1.500 κ.εκ. με 130 ίππους. Στις κορυφαίες επιλογές θα τοποθετούνται τα plug-in υβριδικά με ισχύ 180 και 225 ίππους, ενώ υπάρχουν φήμες και για σπορ έκδοση με 300 άλογα.

Περισσότερα για το νέο Opel Astra θα έχουμε να πούμε στις επόμενες μέρες, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας στο Rüsselsheim της Γερμανίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!