NEAPINED

Renault: Επίσημες εικόνες για το ηλεκτρικό Megane E-Tech

Η Renault ετοιμάζεται να παρουσιάσει το σημαντικότερο ηλεκτρικό μοντέλο της που θα την βάλει στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης. Στους δρόμους από το 2022.

Η νέα γενιά Megane θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρική και θα έχει crossover σχήμα, όπως γνωρίζουμε καιρό τώρα και όπως έχει καταστρατηγήσει το πλάνο της Renault ο CEO της Luca de Meo. Μέχρι τώρα είχαμε  δει το πρωτότυπο e-Vision και τώρα οι Γάλλοι μας δείχνουν καμουφλαρισμένο το Megane E-Tech στην μορφή παραγωγής του.

Μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν 30 τέτοια προ-παραγωγής MeganE (λέγεται και έτσι με έμφαση στο electric και διαβάζεται ως Megan-E) που θα δοκιμαστούν εξαντλητικά από τους ειδικούς της Renault. Έτσι ώστε το αυτοκίνητο να είναι έτοιμο να μπει στην παραγωγή από τα τέλη του έτους στο εργοστάσιο της μάρκας στο Douai της Γαλλίας.

Το νέο ηλεκτρικό Megane E-Tech θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV με το μήκος του αμαξώματος να είναι περίπου στα 4,2-4,3 μέτρα. Το σύστημα πρόωσής θα αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 218 ίππων (160 kW), πιθανότατα στον μπροστινό άξονα. Η μπαταρία λιθίου-ιόντων θα έχει χωρητικότητα 60 kWh για να διασφαλίζει αυτονομία 450 χιλιομέτρων (κατά WLTP) με μια φόρτιση. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε οσονούπω.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!