NEA

Η Toyota έχει στα σκαριά ένα σπέσιαλ GR Yaris [video]

Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι ταχύτερο ή ισχυρότερο αλλά το σίγουρο είναι πως η Toyota ετοιμάζει μια ειδική έκδοση για το GR Yaris.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα «φτιαγμένο» GR Yaris να κάνει μερικούς πολύ γρήγορους γύρους στο Nurburgring έχοντας επάνω του όργανα μετρήσεων. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες περί τίνος πρόκειται, αν και διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα, ιδίως στο εμπρός μέρος μας δίνουν την αίσθηση ότι θα αφορά μία ακόμα πιο hardcore έκδοση, με πιο πισταδόρικο στήσιμο.

Προφανώς οι Ιάπωνες να θέλουν να διευρύνουν τον μύθο που χτίζει το τετρακίνητο «πυραυλάκι» τους και να θέλουν να ικανοποιήσουν ένα μέρος της τεράστιας ζήτησης ανακοινώνοντας μια νέα ειδική έκδοση. Άλλωστε, ένα τέτοιο μοντέλο όπως το GR Yaris έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ώστε να προκύψουν πολλές και ειδικές εκδόσεις, όπως στην περίπτωση της Supra. Για να δούμε.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!