NEA

Benedetto Vigna: Ποιος είναι το νέο αφεντικό της Ferrari;

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ferrari την θέση του CEO αναλαμβάνει ένας μάστερ από τον χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής. Άραγε τι θα έλεγε ο Enzo Ferrari για αυτό;

Οι καιροί αλλάζουν και εξηλεκτρίζονται. Ακόμη και στην Ferrari το έχουν συνειδητοποιήσει και για αυτό επιστρατεύει από τον Σεπτέμβριο στο τιμόνι της τον Benedetto Vigna που έχει περάσει τα τελευταία 26 χρόνια της καριέρας του στην εταιρία MEMS (Micro-electromechanical Systems). Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ferrari «…η βαθιά του γνώση για τις νέες τεχνολογίες θα ενισχύσει την μάρκα».

Για την ώρα η Ferrari έχει προχωρήσει μέχρι την υβριδική τεχνολογία αλλά σε μερικά χρόνια το πέρασμα στην ηλεκτροκινητικότητα μηδενικών ρύπων είναι αναπόφευκτο. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η Lotus και άλλοι κατασκευαστές, ενώ το παράδειγμα δείχνει ακόμη και η μικρή Rimac, δίχως φυσικά να αγνοούμε την Porsche Taycan ή τις επιδόσεις των Tesla.

Για να δούμε αν ο 52χρονος Vigan, ο αντικαταστάτης του Louis Camilleri, θα καταφέρει να περάσει την Ferrari στην ηλεκτροκινητικότητα και αν η ίδια η μάρκα καταφέρει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Κάτι που δεν χωρά αμφιβολία πως θα φέρει εις πέρας…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!