NEA

Ανανέωση για το Subaru Forester

Περίπου τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα του το Forester περνά από ένα διακριτικό facelift. Πιθανότατα θα το δούμε και στην Ευρώπη μετά τα τέλη του έτους.

Αν και το αντάμωμα με ένα νέο Subaru στους ελληνικούς δρόμους αποτελεί σπάνιο φαινόμενο, το Forester έχει και φανατικούς οπαδούς. Όσοι δηλαδή έχουν απομείνει και μπορούν να διαθέσουν από περίπου 39.000 ευρώ που κοστίζει το τωρινό Forester και κάπου εκεί θα βρίσκεται και το επερχόμενο.

Τώρα, σχετικά με την facelift 5η γενιά Forester, πρόσφατα παρουσιάστηκε στην αγορά της Ιαπωνίας και από τα τέλη του έτους το περιμένουμε και στην Ευρώπη. Τα νέα στοιχεία εντοπίζονται στα επανασχεδιασμένα φωτιστικά και στους προφυλακτήρες, ενώ νέα είναι και η μάσκα.

Αν και θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην ευρωπαϊκή εκδοχή, το εσωτερικό παραμένει περίπου το ίδιο με σημειακές βελτιώσεις. Το σύνολο των συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης EyeSight έχει αναβαθμιστεί διαθέτοντας πλέον μεγαλύτερη γωνία κάλυψης για την εμπρός κάμερα και εξελιγμένο software.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν θα υπάρχουν αλλαγές για τον 2.0 e-Boxer των 150 ίππων και των 194 Nm. Επίσης, θα υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις στην ανάρτηση για καλύτερα επίπεδα άνεσης, ενώ το το e-Active Shifth Control θα είναι στάνταρ.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!