ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτή είναι η Lamb-bo της Kim Kardashian

Πρόκειται για την απαξίωση ενός ακόμη υπέροχου τετράτροχου από έναν ακόμη celebrity που τραβά την προσοχή των social media με τον δικό του τρόπο.

H Kim Kardashian αποφάσισε να ντύσει με αυτή την μάλλινη επένδυση μια Urus μέσα και έξω. Μάλιστα, της έδωσε και την χαϊδευτική ονομασία Lamb-bo όπου μεταφράζεται ως Αρνάκι-bo. Αρχικά σου δίνεται η εντύπωση πως πρόκειται για μια ακόμη χαζομάρα, αλλά τελικά η Kardashian μάλλον είναι από τα λίγα έξυπνα που έχει κάνει.

Αν παρατηρήσετε στις φωτογραφίες θα δείτε πως τα ρούχα που φορά (αν και μας έχει συνηθίσει να ποζάρει με πολύ λιγότερα) είναι από το ίδιο μαλλί με της επένδυσης που ντύνει την άμοιρη την Urus.

Δεν υπάρχει καμία σύμπτωση αφού με αυτό τον τρόπο η Kim διαφημίζει τη νέα της σειρά ρούχων Skims και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως πρόκειται για μια έξυπνη κίνηση. Τώρα, το τι θα λένε στην Lamborghini είναι μια άλλη ιστορία. Το λιγότερο θα ήταν ένα… μπεεεε!

https://youtu.be/KV4V6jUweqI

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!