NEAPINED

Δεν υπάρχει Lamborghini ούτε για δείγμα

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Stephan Winkelmann, η ιταλική φίρμα έχει ήδη ξεπουλήσει όλη της την παραγωγή για το πρώτο δεκάμηνο του 2021.

Το νέο ρεκόρ πωλήσεων για το οποίο έχει βάλει πλώρη η Lamborghini αναιρούν μια και καλή τις ανυπόστατες φήμες για την πώληση της μάρκας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και το 2020 η εταιρία είχε σημειώσει ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων, παρά το γεγονός ότι το εργοστάσιο ήταν κλειστό για δύο μήνες λόγω της πανδημίας. Συγκεκριμένα, στο πρώτο τετράμηνο του έτους οι πωλήσεις της Lamborghini αυξήθηκαν κατά 25% με αιχμή του δόρατος την Urus.

Ήδη η Lamborghini έχει επενδύσει πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ για την εποχή του εξηλεκτρισμού. Το πρώτο υβριδικό ευρείας παραγωγής μετά την Sian θα εμφανιστεί μέσα στο 2022, ανεβάζοντας και άλλο την ζήτηση για τα αυτοκίνητα της εταιρίας. Μέχρι το 2025 θα έχουν παρουσιαστεί οι υβριδικές Huracan, Aventador και Urus, ενώ έως το 2030 θα δούμε και την πρώτη πλήρως ηλεκτρική Lamborghini.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!