NEAPINED

Πως είναι η οδήγηση με το yoke τιμόνι της Tesla [video]

Ένας ιδιοκτήτης ενός Tesla Model S Plaid μας μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις από την εμπειρία του με το ριζοσπαστικό μισοτίμονο της Tesla.

Ίσως να θυμάστε το ριζοσπαστικό yoke τιμόνι που είχε αποκαλύψει η Tesla όταν παρουσίασε το ανανεωμένο Model S. Αρχικά όλοι μας αναρωτιόμασταν αν πρόκειται για κάποια φάρσα, αλλά τελικά αυτό το περίεργο τιμόνι που μοιάζει περισσότερο με πηδάλιο έχει πάρει έγκριση τύπου και προσφέρεται ως προαιρετική επιλογή αντί του κλασικού τιμονιού.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε έναν κάτοχο ενός Model S Plaid να λέει πως βιώνει την εμπειρία του yoke τιμονιού για περίπου τρεις μέρες και πως δεν το έχει συνηθίσει πλήρως. Επίσης, λέει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα στην οδήγηση αλλά όπως μπορούμε να δούμε σε κάποιο σημείο τα χέρια του «διπλώνονται».

Και αυτό επειδή εύκολα μπορεί να χάσει κανείς την λαβή του yoke σε σχέση με την στεφάνη του κλασικού τιμονιού. Και εδώ ισχύει αυτό που λέμε πως το εντυπωσιακό δεν είναι πάντοτε χρηστικό. Εσείς, τι λέτε;

https://youtu.be/TXmg5GJV0_E

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!