NEAPINED

Καταστράφηκαν πανάκριβα αυτοκίνητα επειδή πέρασαν λαθραία [video]

Δείτε στα σχετικά βίντεο να καταστρέφονται πανάκριβα αυτοκίνητα στα τελωνεία των Φιλιππίνων επειδή εισάχθηκαν στην χώρα λαθραία.

Δεν πρόκειται για κάποια συνηθισμένα αυτοκίνητα, αφού το συνολικό τους κόστους ξεπερνούσε χαλαρά το ένα εκατομμύριο ευρώ. Και αυτό επειδή ανάμεσά στα 21 αυτοκίνητα που καταστράφηκαν ήταν και μία McLaren 620R, μία Bentley Flying Spur μία Porsche 911 και μερικά ακόμα ακριβά αυτοκίνητα, όμως μία Mercedes SLK, μία Lotus Elise, ένα Hyundai Genesis Coupe και πολλά ακόμα.

Ίσως να απορείτε για ποιο λόγο αυτά τα αυτοκίνητα δεν μπήκαν σε κάποιο πλειστηριασμό για να ενισχύσουν το ταμείο των Φιλιππίνων. Ωστόσο, η αυταρχική κυβέρνηση Ντουτέρτε έχει περάσει ένα νόμο που λέει πως όλα τα παράνομα εισαγμένα αυτοκίνητα καταστρέφονται. Όπως τα συγκεκριμένα, που είχαν εισαχθεί στις Φιλιππίνες την περίοδο 2018-2020.

Ο Ντουτέρτε είναι γνωστός για τα ακραία μέτρα που λαμβάνει για την πάταξη παράνομων ενεργειών. Ωστόσο, περισσότερο νοιάζεται για τις κινήσεις εντυπωσιασμού που κάνει ώστε να γίνεται viral στο διαδίκτυο και στα δελτία ειδήσεων.

Για παράδειγμα, πριν από περίπου ένα μήνα είχε ανακοινώσει πως στην πανδημία θα συλλαμβάνονται όσοι δεν φορούν σωστά τη μάσκα, ακόμη και όσοι την έχουν κάτω από τη μύτη. Το 2016 ήθελε να επαναφέρει τη θανατική ποινή με καθημερινή ποσόστωση (π.χ. τρεις την ημέρα), ενώ ένα χρόνο αργότερα είχε παραδεχθεί δημόσια πως στα 16 του είχε σκοτώσει κάποιον σε οδομαχίες. Περίπτωση, ο τύπος…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!