NEA

Ατελείωτα ντριφτ με δύο BMW M4 Competition [video]

Με στόχο την προώθηση των νέων Μ3/ M4 Competition, η BMW επιστράτευσε τους Red Bull Driftbrothers, τους φετινούς Drift Masters European Championship 2021.

Τα δύο αδέλφια Elias και Johannes Hountondji συμμετέχουν στην προώθηση των σπορ μοντέλων της ΒΜW και θα έχουν στην διάθεσή τους από μία BMW M4 Competition. Κάθε μία έχει δεχθεί πολλές βελτιώσεις για να αποδίδει 1.050 ίππους και 1.300 Nm ροπής.

Όπως θα δείτε οι δύο σπέσιαλ Μ4 έχουν τα σήματα της Red Bull και θα συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες drift της σεζόν. Δείτε στο βίντεο για το τι μπορούν να κάνουν στα χέρια αυτών των απίστευτων και κορυφαίων παγκοσμίως drifters.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!