NEAPINED

Ανανέωση για το Dacia Duster με περισσότερο LPG [video]

Ένα από τα δημοφιλέστερα SUV της αγοράς περνά από ένα προγραμματισμένο facelift και αποκτά μεταξύ άλλων νέο infotainment και μεγαλύτερη LPG αυτονομία. Διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Εξωτερικά τα νέα στοιχεία εντοπίζονται στα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα με τους προβολείς και τα πίσω φώτα να έχουν ένα νέο εσωτερικό LED περίγραμμα, στο πλαίσιο του εναρμονισμού και με τα ολοκαίνουργια Sandero & Sandero Stepway.

Για πρώτη φορά σε ένα Dacia υπάρχουν LED φλας, ενώ η γενικότερη ανανέωση ευθυγραμμίζεται με τα νέα Sandero. Ελαφρώς αλλαγμένοι είναι και οι προφυλακτήρες, ενώ η μάσκα τονίζεται από το λίγο παραπάνω χρώμιο. Νέες και πιο αεροδυναμικές είναι οι ζάντες 15 ή 16 ιντσών.

Η Dacia λέει πως στο εσωτερικό τα πλαστικά είναι καλύτερης ποιότητας και με πιο προσεγμένο φινίρισμα, ενώ μεγαλύτερη είναι και η θήκη στην κεντρική κονσόλα που φτάνει πλέον τα 1,1 λίτρα. Η προσοχή πέφτει στη νέα touch-screen που έχει διαγώνιο 8 ίντσες και είναι στάνταρ. Υποστηρίζει όλες τις συνδεσιμότητες smartphone, ενώ ανάλογα με την έκδοση υπάρχουν δύο επιπλέον θύρες USB για τους πίσω επιβάτες.

Τα νέα στην γκάμα των κινητήρων αφορούν στο μεγαλύτερο ρεζερβουάρ υγραερίου (50 λίτρων LPG + 50 λίτρων αμόλυβδης) με την έκδοση 1.0 ECO-G των 100 ίππων να προσφέρει συνολική αυτονομία 1.235 χιλιομέτρων. Για όσους θέλουν ντίζελ όφελος, υπάρχει η έκδοση 1.5 dCi που προσφέρεται και με τετρακίνηση.

Στάνταρ τετρακίνητη είναι η έκδοση 1.3 TCe με τους 150 ίππους. Από εκεί και πέρα υπάρχει η 1.3 TCe με 130 ίππους και στην βάση η 1.0 TCe με 90 ίππους. Παρακάτω οι εκδόσεις του ανανεωμένου Dacia Duster:

  • 1.0 TCe 90 (2WD, MT-6)
  • 1.3 TCe 130 (2WD, MT-6)
  • 1.3 TCe 150 (4WD, MT-6)
  • 1.3 TCe 150 (2WD, EDC-6)
  • 1.0 ECO-G 100 LPG (2WD, MT-6)
  • 1.5 dCi 115 (2WD ή 4WD)
https://youtu.be/PibK6Ajmj-M

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!