NEAPINED

To νέο Peugeot 308 SW έχει και PHEV έκδοση

To νέο Peugeot 308 αναμένεται να κυκλοφορήσει από το φθινόπωρο και μετά με τους Γάλλους να παρουσιάζουν και την estate εκδοχή του.

Όπως φαίνεται τα SUV μπορεί να κυριαρχούν αλλά υπάρχει ακόμη χώρος για τα station wagon αυτοκίνητα. Έτσι, το νέο Peugeot 308 SW θα αποτελέσει την μακρύτερη και πιο ευρύχωρη επιλογή στην γκάμα του μικρό-μεσαίου μοντέλου με το μήκος να φτάνει σε επίπεδα λιμουζίνας και στα 4,64 μέτρα.

Είναι δηλαδή 21 εκατοστά μακρύτερο από το πεντάθυρο 308 με το μεταξόνιο να είναι μεγαλύτερο κατά 55 χιλιοστά. Στο εσωτερικό το ταμπλό είναι πανομοιότυπο με του hatch και τη νέα διάταξη του i-cockpit. Οι χώροι για τους επιβάτες είναι μεγαλύτεροι με το πορτμπαγκάζ να ξεκινά από τα 608 λίτρα και να φτάνει τα 1.635 (548 και 1.574 λίτρα, αντίστοιχα, για τις plug-in υβριδικές εκδόσεις λόγω της μπαταρίας).

Στην βάση της γκάμας υπάρχουν οι τρικύλινδροι 1.2 PureTech με 110 ή 130 ίππους, καθώς και ο τετρακύλινδρος diesel 1.5 BlueHDi με 130 ίππους. Στην κορυφή τοποθετούνται οι plug-in υβριδικές εκδόσεις με turbo 1.600άρη βενζίνης 150 ή 180 ίππων συνδυαστικά με ηλεκτρικό μοτέρ 110 ίππων. Συνδυαστικά οι δύο εκδόσεις αποδίδουν 180 ή 225 ίππους με την μπαταρία 12,4 kWh (on board φορτιστής 3,7 kW) να προσφέρει αυτονομία στα 60 και 59 χιλιόμετρα, αντίστοιχα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!