NEAPINED

RML Short Wheelbase: Όπως μια Ferrari 250 GT με μοντέρνα τεχνολογία

H βρετανική εταιρία RML Group σχεδιάζει να κατασκευάσει 30 τέτοια υπέροχα τετράτροχα. Πως είπατε; Πόσο κάνει; Εσείς πόσο λέτε;

Φυσικά όταν πρόκειται για τέτοια restomods με τόσο περιορισμένο αριθμό παραγωγής η τιμή θα κυμαίνεται πολύ κοντά στο μισό εκατομμύριο. Ευρώ ή λίρες, ποιος νοιάζεται; Η RML Short Wheelbase είναι ένα πανέμορφο κουπέ εμπνευσμένο από την Ferrari 250 GT και κάτω από το μακρύ της καπό κρύβει έναν ατμοσφαιρικό V12 των 5,5 λίτρων.

Προέρχεται από την 550 Maranello και αποδίδει 480+ άλογα που περνούν στους πίσω τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων. Σχετικά με τις επιδόσεις οι Άγγλοι δίνουν μια επιτάχυνση από στάση στα 97 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα και μια τελική λίγο κάτω από τα 300 χλμ./ώρα.

Ακόμη και αν τα νούμερα αυτά δεν επαληθεύονται στην πράξη, έστω και οι χαλαρές βόλτες με αυτό το πανέμορφο αμάξι θα ξεχρεώνουν τον κάθε ένα τυχερό από τους 30 που θα το αποκτήσουν. Εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ένα πολύ καλό… οφθαλμόλουτρο!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!