ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πόσο μπορεί να αντέξει η οθόνη ενός Tesla Model 3 απέναντι σε μια βαριοπούλα;

Ένας youtuber αναρωτιέται αν ένα Tesla μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά ακόμη και με καταστραμμένη την οθόνη του.

Την απάντηση μας την δίνει στο παρακάτω βίντεο με τον youtuber να προσφέρει θέαμα κοπανώντας με ένα σφυρί την οθόνη του άμοιρου Model 3. Κάτι που θα μπορούσε να κάνει με παρκαρισμένο το αυτοκίνητο, αλλά για να δώσει λίγο σασπένς προτιμά να το κάνει την ώρα που οδηγεί για να μας δείξει πως το αυτοκίνητο συνεχίζει να κινείται ακόμη και όταν διαλύει την οθόνη.

Τώρα, αν δεν μπορείτε να δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος του για να μάθετε το κόστος επισκευής, να σας πούμε πως είναι στα 1.477 δολάρια. Προφανώς ο youtuber να έχει βγάλει ήδη περισσότερα από τα click και τα views.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!