NEA

Τρέλανε τα χρονόμετρα μια βελτιωμένη Porsche 911 GT2 RS στο Nurburgring [video]

Η βελτιωμένη Porsche 911 GT2 RS της Manthey Performance σημείωσε χρόνο στα 6’ 38,84’ καταρρίπτοντας το ρεκόρ της Μercedes AMG GT Black Edition.

Τα ρεκόρ στην Πράσινη Κόλαση μπορεί να έχουν κουράσει, αλλά πάντοτε έχουν ένα σχετικό ενδιαφέρον. Ακόμη και αν πρόκειται για αυτοκίνητα με κιτ βελτίωσης. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο γνωστός οδηγός εξέλιξης της Porsche Lars Kern o οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος με τον τρόπο που η συγκεκριμένη 911 έβαζε στην άσφαλτο τα 700 άλογά της και πόσο πολύ βοήθησαν τα φρένα για να επιτύχει αυτό το ρεκόρ.

Παρόλο που το συγκεκριμένο κιτ δεν είναι στάνταρ, εξελίσσεται σε συνεργασία με την Porsche και πωλείται από την Porsche Tequipment. Περιλαμβάνει αρκετές αεροδυναμικές αλλαγές όπως επιπλέον flaps εμπρός και νέο splitter, ένα διαφορετικό diffuser, ένα μεγάλο πίσω spoiler και ειδικά καπάκια στους πίσω τροχούς.

Χάρη σ’ αυτές τις αλλαγές υπάρχει έξτρα κάθετη δύναμη 21 κιλών εμπρός και 107 κιλών πίσω σε ταχύτητες άνω των 200 χλμ/ώρα. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν επίσης και ζάντες 20/ 21 ιντσών από μαγνήσιο καθώς και κεραμικά φρένα με αγωνιστικά τακάκια. Υπάρχει επίσης και μία αναβαθμισμένη ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και αγωνιστική διάταξη.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!