NEA

Η SpeedKore θέλει να βγάλει στους δρόμους το Charger των 707 ίππων

Πρόκειται για το βαρέως πειραγμένο Charger που οδηγεί ο Vin Diesel στο νέο Fast and Furious 9. Το οποίο έχει ξετρελάνει τους Αμερικανούς! Εσας, σας αρέσει;

Αυτό το φαρδύ, πλατύ και κακό Dodge Charger είναι μια ρέπλικα του αρχέτυπου μοντέλου που πρωταγωνιστεί στα χέρια του πρωταγωνιστή Toretto στο νέο Fast and Furious που προβάλλεται ήδη στην χώρα μας. Μάλιστα, το κοινό στις ΗΠΑ έχει ξετρελαθεί τόσο πολύ με αυτό το Dodge και πιθανότατα η SpeedKore να προχωρήσει στην ανεξάρτητη παραγωγή του.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας V8 Hellcat των 6,2 λίτρων που με διάφορες μετατροπές αποδίδει 707 άλογα χάρη σε ένα «κομπρέσορα» 2,4 λίτρων. Η ισχύς περνά στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου από Lamborghini Gallardo, ενώ το πλαίσιο είναι custom-made με το αμάξωμα να αποτελεί ρέπλικα του κλασικού Charger.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!