NEA

Επίσημο: Δεν θα υπάρξει ξανά Mitsubishi Evo

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον CEO της Mitsubishi που κλείνει οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της και στους αγώνες ράλι.

Ο πρόεδρος της εταιρίας, Takao Kato, ξεκαθάρισε πως ένα νέο Lancer Evolution δεν είναι πια μέσα στους στόχους της Mitsubishi. H αναβίωση της Ralliart δημιούργησε κάποιες προσδοκίες για τις αγορές της Ιαπωνίας ή της Αυστραλίας. Ωστόσο, ο Kato είπε πως η όποια υποστήριξη θα αφορά αξεσουάρ για τα σπορ μοντέλα της εταιρίας παρά για καθαρά αγωνιστική χρήση.

Πάντως, έχει ενδιαφέρον πως μεγαλομέτοχοι της Mitsubishi υποστηρίζουν ένθερμα την επιστροφή ενός EVO. Ακόμη και αν αυτό είναι εξηλεκτρισμένο. Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να δοθεί το πράσινο φως από την συμμαχία της Renault-Nissan. Και αυτό εφόσον η γκάμα της Mitsubishi ανασυγκροτηθεί ώστε η μάρκα να μπορεί να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή αγορά.

Όπως και να έχει το εμβληματικό μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας, στις 10 γενιές που βγήκε στην αγορά την περίοδο 1992-2016 άφησε το σημάδι του ανάμεσα στους φανατικούς φίλους της αυτοκίνησης αλλά και στους αγώνες του WRC.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!