NEA

Διεξαγωγή θεωρητικών εξετάσεων οδηγών και τις Κυριακές

Με τη συμμετοχή 360 υποψηφίων οδηγών ξεκίνησαν , Κυριακή 27 Ιουνίου, οι θεωρητικές εξετάσεις και τις Κυριακές, , ώστε να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι που βρίσκονται στις λίστες αναμονής μετά την πολύμηνη αναστολή των εξετάσεων λόγω κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλη Γιαννακόπουλου, οι εξετάσεις τις Κυριακές θα διενεργούνται μέχρι και τον μήνα Σεπτέμβριο, υπό την προϋπόθεση λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων για την αδιάβλητη και την ομαλή διεξαγωγή τους καθώς και όλων των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Παράλληλα, ο κ. Γ. Πατούλης, χαιρετίζει την κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία έγινε αποδεκτή πρόταση Περιφέρειας Αττικής και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για αύξηση της πληρότητας της χωρητικότητας των αιθουσών εξέτασης.

Με την ΚΥΑ αυξάνεται στο 75% (από 50%), ενώ θα διενεργούνται υποχρεωτικά self testέως και 24 ώρες πριν την εξέταση για τους υποψηφίους και τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για τους εξεταστές, όπως είχε ζητήσει με σχετική επιστολή ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!