NEA

Έτοιμο το νέο Subaru WRX

H Subaru έδωσε στην δημοσιότητα μία πρώτη γεύση από το νέο WRX το οποίο θα παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του 2021. To οποίο δεν θα εισαχθεί στην Ευρώπη.

Από την πρώτη εικόνα πάντως δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά, πέρα από την κλασική εισαγωγή για την ψύξη του τούρμπο στο εμπρός καπό. Πάντως, ήταν γνωστό πως το νέο WRX θα διατηρήσει την παράδοση που απέκτησε στις ειδικές διαδρομές του WRC, σε συνδυασμό με έναν δυνατό κινητήρα και την γνωστή καταξιωμένη τετρακίνηση της εταιρίας και πιθανόν και μηχανικό κιβώτιο.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα ο 2,4 λίτρων boxer τετρακύλινδρος κινητήρας θα αποδίδει περισσότερα από 300 άλογα για την απλή έκδοση WRX και κοντά στα 400 για την πιο σπορ WRX STi. Η εταιρία υποστηρίζει ότι δεν θα έχει κάποιας μορφής ηλεκτρική υποβοήθηση και θα είναι όσο hardcore θέλει το βαρύ παρελθόν του μοντέλου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!