NEAPINED

Διαρροή για το νέο VW Polo GTI – Συνεχίζει με δίλιτρο TSI

Το νέο Polo GTI εμφανίστηκε στον λογαριασμό του υπεύθυνου για τα επιβατικά της εταιρίας Ralf Brandstatter στο LinkedIn και πλέον έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για το πως θα είναι στην τελική μορφή του.

Ο Brandstatter υπόσχεται έναν πολύ ισχυρό TSI στην ανάρτησή του, αν και μάλλον θα συνεχίσει να υπάρχει ο γνωστός δίλιτρος TSI με τα 207 άλογα και τα 320 Nm ροπής που εφοδίαζε την έκδοση λίγο πριν το facelift. Μένει να δούμε αν αυτή η γενιά θα είναι εφοδιασμένη μόνο με το αυτόματο DSG ή αν θα επιστρέψει ένα μηχανικό κιβώτιο.

Όπως θα περίμενε κανείς υπάρχει μια νέα μάσκα, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα  και φυσικά οι κόκκινες λεπτομέρειες στο αμάξωμα, οι διπλές εξατμίσεις στο πίσω μέρος, η σπορ γρίλια με τα ενσωματωμένα LED ημέρας. Με άλλα  λόγια ανάλογες αναβαθμίσεις όπως στα Golf GTI/ GTD. Νέες είναι και οι δύο χρωματικών τόνων ζάντες καθώς και τα αναβαθμισμένα φρένα με τις κόκκινες δαγκάνες, ενώ μία ακόμα ιδιαιτερότητα είναι οι μαύροι καθρέπτες και η ιδίου χρώματος οροφή.

Προς το παρόν δεν έχουμε εικόνες από το εσωτερικό, αν και όπως είναι αναμενόμενο θα υπάρχει στάνταρ το Virtual Cockpit, οθόνη αφής 9,2 ιντσών αλλά και αλλαγές στους διακόπτες και τον διάκοσμο. Τα πλήρη αποκαλυπτήρια του νέου Polo GTI θα γίνουν στα τέλη του μήνα, οπότε θα έχουμε μία πληρέστερη εικόνα.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!