NEA

Άρπαξε φωτιά ένα από τα πρώτα Tesla Model S Plaid!

Το περιστατικό έγινε στην Πενσιλβάνια την Τρίτη 29 Ιουνίου, όπου σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο ιδιοκτήτης του Tesla Model S Plaid είδε ξαφνικά να βγαίνουν καπνοί από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που παραδόθηκαν στην Αμερική, άρπαξε φωτιά στα καλά καθούμενα, εγκλωβίζοντας για λίγη ώρα και τον οδηγό του. Ο οποίος μετά από προσπάθεια με τις κλειδωμένες πόρτες κατάφερε να βγει τελικά έξω και να σωθεί.
Το Tesla παραδόθηκε στις φλόγες οι οποίες έκαιγαν για πάνω από τρεις ώρες, παρά την μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής που έφθασε στο σημείο και τους τόνους νερού που χύθηκαν για να σβήσουν την φωτιά.

Το περιστατικό εγείρει και πάλι ερωτηματικά σχετικά με το πως αντιμετωπίζεται μία φωτιά σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Και οδηγεί τον Οργανισμό Οδικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NHTSA) να ερευνήσει περισσότερο το περιστατικό, και αν υπάρχουν ευθύνες από την πλευρά του κατασκευαστή για όσα έγιναν.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!