NEA

700 καινούργιες πινακίδες σήμανσης τοποθετήθηκαν επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος

700 καινούργιες πινακίδες σήμανσης τοποθετήθηκαν επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος από το ΣΕΦ μέχρι το Σούνιο, οι οποίες αντικατέστησαν πινακίδες που έλειπαν ή ήταν φθαρμένες, γεγονός που έκρυβε κινδύνους για τους χρήστες του οδικού δικτύου.

Στο ίδιο πλαίσιο το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να αντικατασταθούν οι φθαρμένες ή ελλείπουσες πινακίδες του ΚΟΚ σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου. Την ίδια στιγμή η Περιφέρεια Αττικής, όπως τονίζεται,  έχει υλοποιήσει παρεμβάσεις στον ασφαλτοτάπητα, τις διαγραμμίσεις, την φωτεινή σηματοδότηση αλλά και στο πράσινο της κεντρικής νησίδας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Εκσυγχρονίζουμε το οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, επενδύουμε στην ασφάλεια των πολιτών. Καθημερινά η Περιφέρεια Αττικής αποδεικνύει στην πράξη πως η βελτίωση της λειτουργικότητας αλλά και του επιπέδου ασφάλειας του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, είναι προτεραιότητα. Προς αυτή την κατεύθυνση χρηματοδοτούμε παρεμβάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ, με έμφαση σε σημεία υψηλής επικινδυνότητας. Για εμάς πρώτα είναι ο άνθρωπος

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!