NEA

Δείτε και ακούστε τη Ferrari Hypercar [video]

Ένα βίντεο μας δίνει μια πρώτη γεύση από την διάδοχο της LaFerrari που θα έχει έναν εξηλεκτρισμένο V12 πλαισιωμένο από ηλεκτρικά μοτέρ.

Η Ferrari έχει περάσει στον τελευταίο κύκλο των δοκιμών για το νέο της hypercar και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε να γίνονται τα τελευταία τεστ σχετικά με το σασί και το σύστημα πρόωσης στην πίστα.

Πίσω από το βαρύ καμουφλάζ μπορούμε να διακρίνουμε το βασικό καλούπι της LaFerrari, αλλά η σχεδίαση θα είναι πολύ πιο δυναμική με αρκετά στοιχεία από τα πιο πρόσφατα μοντέλα.

Το σημαντικό είναι πως το νέο hypercar θα είναι κεντρομήχανο με έναν υβριδικό V12 και την συνολική ισχύ να ξεπερνά τα 1.000 άλογα. Άλλωστε, η ισχύς δεν μπορεί να είναι λιγότερη από της SF90.

Το νέο hypercar θα παρουσιαστεί του χρόνου. Θα έχει σχέση με την συμμετοχή της Ferrari στο Le Mans από το 2023 και πιθανότατα ο συγκεκριμένος V12 να είναι ο τελευταίος που θα εξελίξει η ιταλική φίρμα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!