NEA

To φουτουριστικό Teorema του Pininfarina

Ένα από τα πιο ιστορικά στούντιο παγκοσμίως παρουσιάζει ένα φουτουριστικό concept φωτογραφίζοντας το μακρινό μέλλον της αυτοκίνησης.

Το Teorema είναι αυτό που βλέπετε. Ένα προϊόν ψηφιακής τεχνολογίας που υποτίθεται πως έχει μια διάταξη στο εσωτερικό με θέσεις για 1+2+2 επιβάτες και τις δύο πίσω σειρές να διαμορφώνονται ανάλογα. Ακόμη και σε καναπέδες ή κρεβάτια.

Τα καθίσματα είναι φτιαγμένα σε συνεργασία με την φημισμένη εταιρία Poltrona Frau ενώ στην εξέλιξη του μοντέλου έχει αναμιχθεί και η Continental για το ψηφιακό κομμάτι του αυτοκινήτου και την σχεδίαση των διακοπτών.

Για να χωρέσουν όλα αυτά το μήκος του Teorema φτάνει τα 5,4 μέτρα και είναι σχεδόν όσο μια Maybach S-Class. Αντίθετα, το ύψος φτάνει μόλις τα 1,4 μέτρα ώστε να επιτυγχάνεται ένας ιδιαίτερα χαμηλός αεροδυναμικός συντελεστής στον οποίο συμβάλλει η ροή του αέρα γύρω και μέσα από το αμάξωμα. Στο εσωτερικό δεν υπάρχει καν τιμόνι αφού υποτίθεται πως το Teorema είναι πλήρως αυτόνομο.

Υπενθυμίζεται πως η Pininfarina είναι μια διαφορετική οντότητα από την Automobili Pininfarina, η οποία σύντομα θα ξεκινήσει την παραγωγή του πρώτου τους hypercar, του Battista που έχει σύστημα πρόωσης από την Rimac. Και οι δύο εταιρείες ανήκουν στην Mahindra & Mahindra.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!