NEA

Πόσο λέτε να πωληθεί αυτή η τρακαρισμένη Ferrari 488 Pista;

Στην οθόνη σας βλέπετε μία Ferrari 488 Pista… όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Παρά ταύτα ίσως και να πωληθεί ακόμη ακριβότερα ακόμη και από μία λειτουργική Ferrari.

H τραυματισμένη 488 Pista που βλέπετε προφανώς είχε την άτυχη στιγμή της με τον ιδιοκτήτη της να αναθέτει στην Copart να την πουλήσει. Μάλιστα, στην σχετική αγγελία αναφέρεται πως η λαβωμένη κίτρινη Pista έχει πολλά εξτρά, τα οποία ανεβάζουν την τιμή κοντά στο μισό εκατομμύριο δολάρια.

Τώρα, αν αναρωτιέστε πόσο μπορεί να πιάσει αυτή η τρακαρισμένη 488 Pista, ο πωλητής της θέλει να πετύχει τον στόχο του και να την πουλήσει για πάνω από 300. Έτσι ώστε να καταλήξει πάνω και από την κανονική τιμή της βασικής έκδοσης, που στην Αμερική είναι στα 330.000 δολάρια.

Οι ζημιές φαίνονται αρκετές, κατά κύριο λόγο στο πίσω μέρος, όμως αυτοί που συμμετέχουν σε τέτοιες δημοπρασίες ίσως και να θεωρούν ευκαιρία το να αγοράσουν μία τέτοια Ferrari σε αυτά τα χρήματα. Άλλωστε πρόκειται για ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που έφτιαξε ποτέ η Ferrari με τον V8 να αποδίδει 720 ίππους. Οι διαφορές της από την απλή 488 είναι πολλές και σημαντικές  γι’ αυτό και έχει αποκτήσει τεράστια φήμη, όπως αξίζει σε μια Pista περιορισμένης παραγωγής.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!