NEA

Έχετε Tesla; Προσοχή στους αρουραίους!

Είναι γνωστό πως τα τρωκτικά λατρεύουν τις καλωδιώσεις των αυτοκινήτων. Τελευταία, πολύ περισσότερο των αυτοκινήτων Tesla μιας και οι μονώσεις τους περιέχουν σόγια!

Τα τελευταία χρόνια οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν οικολογικά ανακυκλώσιμα υλικά στις καλωδιώσεις των αυτοκινήτων με τους ποντικούς και αρουραίους να μην αντιστέκονται στον πειρασμό. Υπάρχει μια θεωρεία που λέει πως τα τρωκτικά λιγουρεύονται την σόγια και για αυτό μασάνε τις μονώσεις.

Ωστόσο, οι κατασκευαστές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η περιεκτικότητα σόγιας δεν είναι ο πραγματικός λόγος που τα τρωκτικά καταστρέφουν τα καλώδια, αλλά γενικότερα η φύση τους που τα θέλει να μασούν τα πάντα! Και προφανώς το πρόβλημα να είναι πιο έντονο στα ηλεκτρικά με τις δεκάδες μέτρα καλωδιώσεων.

Όπως και να έχει τελευταία έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά στις ΗΠΑ με ακινητοποιημένα Tesla, τα οποία έχουν πέσει θύμα ενός αρουραίου, ποντικιού ή ακόμη και σκίουρου. Πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία για κάθε οδηγό αφού το κόστος επισκευής ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες δολάρια. Το οποίο δεν καλύπτεται μήτε από την εγγύηση του αυτοκινήτου, μήτε από τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα με μία 41χρονη από το Μανχάταν που βρήκε ψόφιο ένα λαίμαργο αρουραίο (προφανώς το παράκανε στην μάσα) και που χρειάστηκε περίπου 5.000 δολάρια για να επισκευάσει το Tesla που είχε αποκτήσει πρόσφατα με 59.200 δολάρια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!