ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

O σκύλος την γλύτωσε, αλλά όχι και αυτός από το φορτηγό [video]

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο ο οδηγός ενός Nissan πήγε να αποφύγει ένα σκύλο αλλά το φορτηγό που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να φρενάρει.

To περιστατικό καταγράφηκε από onboard κάμερα στο Κεντάκι των HΠΑ και όπως βλέπουμε ένα ασημί Nissan Altima κινείται στην αριστερή λωρίδα. Ξαφνικά ο οδηγός του αντιλαμβάνεται ένα σκυλάκι που πάει να διασχίσει το δρόμο και φρενάρει για να μην το πατήσει.

Ωστόσο, το ίδιο δεν πρόλαβε να κάνει και ο φορτηγατζής, ο οποίος προφανώς δεν αντιλήφθηκε τι γινόταν και έπεσε με όλη την δύναμη πάνω στο Altima. Προφανώς την ευθύνη εδώ την έχει οδηγός του φορτηγού, ο οποίος μάλλον δεν κρατούσε την σωστή απόσταση και είχε αναπτύξει και σχετικά μεγάλη ταχύτητα.

H αγάπη προς τα ζώα και η διάθεση για την προστασία τους είναι μία πολύ υψηλή ανθρώπινη αξία. Όμως πολλές φορές αυτό δεν είναι χωρίς κόστος, όπως και στην περίπτωση του οδηγού που βλέπουμε στο video. Ευτυχώς στο εν λόγω περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς, το σκυλάκι γλίτωσε τα χειρότερα και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι ασφαλιστικές.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!